当前位置: 首页 英文授权书要泰国大使馆认证领事服务

英文授权书要泰国大使馆认证领事服务

发布时间:2020-11-16 12:01:47

泰国大使馆认证、泰国领事认证一般需要1-2周左右的时间。备注:通常我们做大使馆认证的文件有:产地证CO、装箱单、合同、报关单、价格单、营业执照、自由销售证明等等,建议做使馆认证之前可以先跟国外客户确认下,根据客户的要求来做认证。如果是个人民事类材料,请先办好公证书,再联系我们办理泰国驻华使馆双认证!

Accreditatie van de thaise ambassade, thaise consulaire accreditatie duurt meestal ongeveer 1-2 weken. Opmerking: meestal doen we ambassade certificering documenten zijn: certificaat van oorsprong CO, paklijst, contract, aangifte, prijslijsten, business licence, certificaat van vrije verkoop, enz., het wordt aanbevolen om ambassade certificering te doen voordat het kan worden bevestigd met buitenlandse klanten, volgens de eisen van de klant. Als het is persoonlijke civiele klasse materiaal, neem dan contact met ons op voor de dubbele certificering van de thaise ambassade in china!

泰国驻华领事认证办理认证机构:中国外交部、泰国驻华大使馆及领事馆。泰国大使馆认证费随汇率变化等原因时有调整,以使馆实际收费为准,使馆认证时间受多种因素影响,故认证所需时间仅供参考,通常出签时间会晚于公布日期,驻华使馆的泰国领事认证由中华人民共和国外交部及外交部指定机构代理。

Consulaire accreditatie van thailand in china certificerende instanties: het ministerie van buitenlandse zaken van china, de thaise ambassade en het consulaat in china. Thaise ambassade om een vergoeding van koers veranderen, enz van tijd tot tijd aanpassen, prevaleert de ambassade reele kosten, ambassade een tijd onder invloed van verschillende factoren, dus een benodigde tijd is alleen voor referentie, meestal uit een tijd later gepubliceerd, de ambassade consulaire gecertificeerd door de ministerie van buitenlandse zaken van de volksrepubliek china en thailand aangewezen orgaan van het ministerie van buitenlandse zaken.

使馆认证、领事认证也叫做双认证, 是指在办妥我国外交部领事司或有关省、自治区、市的外事办公室的认证手续后, 再办理使用国驻华使(领)馆的认证,这种办理两个认证的作法, 通常称为双认证 。去泰国的的话,使馆认证是由泰国大使馆认证对于具体需要认证的文件,先由外交部或地方外事办认证完,然后再由大使馆或者领事馆认证,PS;双认证之前需要先办理材料的公证或者认证。双认证程序较为繁杂,办理需在多地来回奔波,尤其是对第一次办理公证认证手续的人而言十分费力,如果觉得自己时间较紧或者不想来回奔波的,可以联系我们代办双认证。

Ambassade certificering, consulaire certificering ook wel dubbele certificering, betekent het gebruik van de nationale ambassade in china (leiden) paviljoen, na het uitvoeren van de certificatieprocedure van de consulaire afdeling van het ministerie van buitenlandse zaken of het ministerie van buitenlandse zaken van de betrokken provincie, autonome regio, stad. Deze praktijk van het maken van twee certificeringen, algemeen bekend als dubbele certificering. In het geval van reizen naar thailand, ambassade certificering is gecertificeerd door de thaise ambassade voor documenten die specifiek moeten worden gecertificeerd, eerst gecertificeerd door het ministerie van buitenlandse zaken of lokale buitenlandse zaken, dan gecertificeerd door de ambassade of consulaat, PS; Dubbele certificering moet worden voorafgegaan door een notariele akte of certificering van het materiaal. De procedure voor dubbele certificatie is vrij heterogeen en vereist veel heen en weer reizen, vooral voor degenen die voor de eerste keer notariele certificatie proces is erg vermoeiend. Als je voelt zich krap in de tijd of wil niet heen en weer reizen, kunt u contact opnemen met onze zaakregister dubbele certificatie.

泰国介绍:泰王国通称泰国(Thailand)。是一个位于东南亚的君主立宪制国家。泰国位于中南半岛中部,其西部与北部和缅甸、安达曼海接壤,东北边是老挝,东南是柬埔寨,南边狭长的半岛与马来西亚相连。泰国是世界最闻名的旅游胜地之一,泰国是佛教之国,大多数泰国人信奉四面佛,佛教徒占全国人口的九成以上。泰国是东南亚国家联盟成员国和创始国之一,同时也是亚太经济合作组织、亚欧会议和世界贸易组织成员。

Thailand inleiding: het koninkrijk Thailand wordt algemeen aangeduid als Thailand (Thailand). Het is een constitutionele monarchie in zuidoost-azie. Thailand ligt in het centrale deel van het zuid-chinese schiereiland en wordt begrensd door het noorden en myanmar, de andamanse zee in het westen, laos in het noordoosten en cambodja in het zuidoosten. Thailand is een van de meest bekende toeristische bestemmingen in de wereld. Thailand is het land van het boeddhisme, waar de meerderheid van de thaise bevolking omarmt de vier boeddha's. Boeddhisten vertegenwoordigen meer dan negen op de tien van de bevolking van het land. Thailand is lid en een van de oprichters van de associatie van zuidoost-aziatische staten en lid van de organisatie voor economische samenwerking azie-pacific, de asem en de wereldhandelsorganisatie.

泰国.jpg

免责声明:
本网站信息由网站用户提供,其内容和图片的真实性、合法性、版权由信息提供者负责,最终以政府部门登记备案的信息为准。本网站信息凡涉及面积单位均为建筑面积,本网站不声明或保证内容之正确性和可靠性,租赁或购买该物业时,请谨慎核查。
郑重提示:
请您在签订合同之前,切勿支付任何形式的费用,以免上当受骗。
咨询热线:134-1874-5414 公司邮箱:505857069@qq.com
微信小程序
官方公众号