当前位置: 首页 自由销售证明墨西哥大使馆认证CFS双认证

自由销售证明墨西哥大使馆认证CFS双认证

发布时间:2020-11-16 13:33:46

自由销售证明墨西哥大使馆认证CFS双认证 、墨西哥领事认证一般需要2周左右的时间,办理出口墨西哥领事认证,事先必须备好证明书复印件一套,并携同原件一起递交。 另外包括产地证、商业发票、装箱单、自由销售等文件的认证,所有这些文件都需要经过所在地政府贸促会的签章以及所在省或直辖市政府外事办公室的外事认证之后才可以到领馆申请领事认证。墨西哥使馆加签就是将文件经贸促会或其它公证机构认证后再由外交部领事司认证处认证,最后再送其驻华使馆认证。

Accreditatie van de mexicaanse ambassade, mexicaanse consulaire accreditatie duurt meestal ongeveer 2 weken, het proces van de mexicaanse consulaire accreditatie voor de export, een kopie van het certificaat moet worden voorbereid op voorhand en worden geleverd met het origineel. Het certificaat van oorsprong, de handelsfactuur, de paklijst, de vrije verkoop, enz. Is ook inbegrepen. Al deze documenten moeten worden ondertekend door de regering van het land van de zetel voor handel en de buitenlandse zaken van het ministerie van buitenlandse zaken van de provincie of gemeente van het land van vestiging voor consulaire certificering. De mexicaanse ambassade voegt een handtekening toe door documenten te laten certificeren door de diplomatieke dienst van het ministerie van buitenlandse zaken en ze te laten certificeren door de ambassade in china.

为什么要办理墨西哥领事认证?墨西哥领事认证的目的是向使用文书的外国机构证实文书的真实性,避免因其怀疑文书上签字或印章是否属实而影响文书的使用。比如说,国内公证处/贸促会出具公证书/证明书,当事人如果不办领事认证直接拿到墨西哥使用,墨西哥主管当局无法核实这份文书的真伪,因此将拒绝接受,墨西哥当局会要求当事人将文书经过墨西哥驻华使(领)馆确认。而墨西哥驻华使(领)馆也没有中国国内公证处贸促会签字或印章备案,难以核实文书本身的真伪,因此又会要求文书先经中国外交部领事司或其授权外事办公室认证,证明有关文书中出证单位的印章及官员签字属实,然后墨西哥驻华使(领)馆再确认中国外交部或外事办公室的印章、签字属实。此后墨西哥主管当局才会接受此文书。Waarom een mexicaanse consulaire certificering? Het doel van de mexicaanse consulaire certificering is om de authenticiteit van het instrument te bevestigen aan de buitenlandse instantie die het gebruikt, en om te voorkomen dat het gebruik ervan wordt beinvloed door de twijfel of de handtekening of het zegel authentiek is. Bijvoorbeeld, een notaris kantoor/handelsbeurs geeft een notariele verklaring/certificaat dat de betrokken partij niet in staat is om de authenticiteit van dit instrument te controleren zonder het verkrijgen van een consulaire certificering voor gebruik in mexico, en zal daarom weigeren om het te accepteren. Mexicaanse autoriteiten zullen de partijen vragen om het document te bevestigen door de mexicaanse ambassade (leiden) paviljoen. Terwijl mexico naar china paviljoen (en) noch china gedeponeerd bij  MaoCuHui ondertekend of zegel, moeilijk te verifieren of de authenticiteit van de instrumenten zelf, instrumenten en daarom vraagt eerst door het chinese ministerie van buitenlandse zaken van consulaire afdeling of kantoor, bewijzen dat de desbetreffende teksten ChuZheng stempel en handtekening van ambtenaren zijn, mexico naar china om vervolgens paviljoen (en) opnieuw bevestigd dat het chinese ministerie van buitenlandse zaken of zegel in het kantoor, klopt. Pas daarna zullen de bevoegde mexicaanse autoriteiten dit instrument aanvaarden.

墨西哥介绍:墨西哥合众国,简称墨西哥,为北美洲的一个联邦共和制国家,北部同美国接壤,南侧和西侧滨临太平洋,东南为伯利兹、危地马拉和加勒比海,东部则为墨西哥湾。其面积达近二百万平方公里(超过760,000平方英里),为美洲面积第五大和世界面积第十四大的国家。 

Mexico inleiding: de verenigde staten van mexico, kortweg mexico, is een federale republiek in noord-amerika. Mexico grenst aan de verenigde staten in het noorden, aan de stille oceaan in het zuiden en westen, belize, guatemala en de caraiben in het zuidoosten en de golf van mexico in het oosten. Met een oppervlakte van bijna 2 miljoen vierkante kilometer (meer dan 760.000 vierkante mijl) is het het vijfde grootste land in amerika en het vierde grootste land in de wereld.


免责声明:
本网站信息由网站用户提供,其内容和图片的真实性、合法性、版权由信息提供者负责,最终以政府部门登记备案的信息为准。本网站信息凡涉及面积单位均为建筑面积,本网站不声明或保证内容之正确性和可靠性,租赁或购买该物业时,请谨慎核查。
郑重提示:
请您在签订合同之前,切勿支付任何形式的费用,以免上当受骗。
咨询热线:134-1874-5414 公司邮箱:505857069@qq.com
微信小程序
官方公众号