发布时间:2021-10-27 18:32:07

健康证书巴拿马PANAM沙大使馆认证

价格  ¥458.00起

领事认证的范围

Reikwijdte van consulaire certificering

 其范围主要有:

Het toepassingsgebied is voornamelijk:

   (1)贸促会系统所签发的一般原产地证;

1) de door het TDC afgegeven certificaten van algemene oorsprong;

   (2)由贸促会签证机构认证的涉外商业单据文件。常见的有:商业INV、箱单、价格单、船公司证明、提单、装箱单、保险单等;

(2) documenten van buitenlandse handel die door de TDC visa agency zijn gecertificeerd. Gemeenschappelijke zijn: commerciele INV, doos lijsten, prijslijsten, bewijs van de rederij, cognossementen, paklijsten, verzekeringspolissen, enz.;

   (3)根据进口国或进口商的要求,需要办-理领事认证的其它有关单据文件。

3) op verzoek van het invoerende land of de invoerder moeten andere documenten ter zake worden overgelegd, die door de bevoegde consulaire instanties moeten worden gewaarmerkt.

   在实际业务中,需要办-理领事认证的单据文件为常见的是原产地证和商业INV。

In de praktijk moeten de documenten die nodig zijn om te worden gelegaliseerd door de consul, documenten die gebruikelijk zijn het certificaat van oorsprong en commerciele INV.

   对商业单据文件(如原产地证)予以领事认证,通常在信用证中作如下规定:“THE CERTIFICATE OF ORIGIN SHOULD BE LEGALIZED BY EMBASSY OR CONSULATE”(中国贸促会出具的原产地证明,必须由某国使馆予以认证)

Consulaire certificering van handelsdocumenten (zoals bewijzen van oorsprong), meestal in de vorm van een letter of credit: "Certificaat van oorsprong moet LEGALIZED zijn door EMBASSY OF consumed" (certificaat van oorsprong afgegeven door de ccta, moet door de ambassade van een land worden gewaarmerkt)

巴拿马-香港.jpg

免责声明:
本网站信息由网站用户提供,其内容和图片的真实性、合法性、版权由信息提供者负责,最终以政府部门登记备案的信息为准。本网站信息凡涉及面积单位均为建筑面积,本网站不声明或保证内容之正确性和可靠性,租赁或购买该物业时,请谨慎核查。
郑重提示:
请您在签订合同之前,切勿支付任何形式的费用,以免上当受骗。
咨询热线:134-1874-5414 公司邮箱:505857069@qq.com
微信小程序
官方公众号