发布时间:2021-10-27 18:38:52

出口商登记表TUKRY土耳其使馆认证

价格  ¥442.00起

出口商登记表TUKRY土耳其使馆认证

使馆认证是什么?领事认证是什么?使馆加签是什么?

回答内容:使馆认证、领事认证、使馆加签都是一个意思,就是每个人的叫法不一样。领事认证是指一国外交、

领事机构及其授权机构在公证文书或其他证明文书上,确认公证机构、相应机关或者认证机构的最后一个签字或者印章属实的活动.



对于企业来说,领事认证更是极其重要。中国是进出口贸易大国,外贸是很多企业的生命线。

Voor bedrijven is consulaire certificering nog belangrijker. China is een grote exporteur en exporteur en de buitenlandse handel is een levensader voor veel bedrijven.

有些小企业好不容易和外商谈成一笔买卖,及时地生产发货,等货物到了国外的港口,却因为事先不知道要为货物的原产地证明办理领事认证而无法卸货清关,从而产生大量滞港费

,来之不易的买卖就这样赔了钱。

Er zijn kleine ondernemingen die het niet gemakkelijk hebben om met buitenlandse bedrijven te praten over een verkoop, het produceren van zendingen op tijd, totdat de goederen aankomen in een buitenlandse haven, maar niet in staat zijn om de douane-inklaring uit te laden, omdat ze niet van tevoren weten dat ze een consulaire certificering nodig hebben voor het bewijs van de oorsprong van de goederen

Het is de moeite waard om te kopen en verkopen.

除了外贸,在进行大型工程、项目的招标活动时,投标企业一般会被要求出具公司资质证明、有关商业合同等文件,毋庸置疑,

这些文件也都是需要经过领事认证的。所以,在商业活动中,及时地办理领事认证至关重要,有时,甚至关乎一个企业的生死存亡。

Afgezien van de buitenlandse handel, moeten de biedende ondernemingen bij de uitvoering van aanbestedingen voor grote werken en projecten over het algemeen zonder enige twijfel een bewijs van bekwaamheid van de onderneming, documenten betreffende commerciele contracten en dergelijke afgeven.

Deze documenten zijn ook allemaal vereist voor consulaire certificering. Bij zakelijke activiteiten is het dus van cruciaal belang dat de consulaire certificering tijdig plaatsvindt, soms zelfs voor het overleven van een bedrijf.

所以,领事认证看似平凡而实则重要,是中国外交或领事机构以国家名义对外进行文书推介和确认的活动,是一项非常神圣庄严的外交职能,并且与广大人民群众的生活密切相关。

办理领事认证很重要也很必要,只有先办妥了领事认证,

Dus consulaire certificering lijkt gewoon, maar echt belangrijk, is de activiteit van de chinese diplomatieke of consulaire diensten voor het externe gebruik van de akte van overdracht en bevestiging in naam van de staat, een zeer heilige en plechtige diplomatieke functie, en is nauw verbonden met het leven van de grote massa's van de bevolking.

Het is belangrijk en noodzakelijk om een consulaire certificering te krijgen.

土耳其.jpg

免责声明:
本网站信息由网站用户提供,其内容和图片的真实性、合法性、版权由信息提供者负责,最终以政府部门登记备案的信息为准。本网站信息凡涉及面积单位均为建筑面积,本网站不声明或保证内容之正确性和可靠性,租赁或购买该物业时,请谨慎核查。
郑重提示:
请您在签订合同之前,切勿支付任何形式的费用,以免上当受骗。
咨询热线:134-1874-5414 公司邮箱:505857069@qq.com
微信小程序
官方公众号