发布时间:2021-10-27 18:43:35

农药登记证明越南驻华领事双认证HK

价格  ¥458.00起

使馆认证是什么?领事认证是什么?使馆加签是什么?

回答内容:使馆认证、领事认证、使馆加签都是一个意思,就是每个人的叫法不一样。领事认证是指一国外交、

领事机构及其授权机构在公证文书或其他证明文书上,确认公证机构、相应机关或者认证机构的最后一个签字或者印章属实的活动.

使馆认证是什么?领事认证是什么?使馆加签是什么?

Wat is de ambassade certificering? Wat is consulaire certificering? Wat is een ambassade plus een handtekening?

回答内容:使馆认证、领事认证、使馆加签都是一个意思,就是每个人的叫法不一样。领事认证是指一国外交、

Antwoord inhoud: ambassade certificering, consulaire certificering, ambassade plus een handtekening betekent dat iedereen anders heet. Consulaire certificering betekent een land's diplomatieke,

领事机构及其授权机构在公证文书或其他证明文书上,确认公证机构、相应机关或者认证机构的最后一个签字或者印章属实的活动.

De consulaire instanties en hun bevoegde instanties bevestigen in een notariele akte of een ander bewijsstuk dat de laatste handtekening of zegel van de notariele instelling, de overeenkomstige autoriteit of de certificeringsinstantie authentiek is.

申请代办领事认证注意事项:

Opmerkingen voor het aanvragen van de zaakgelastigde consulaire certificering:

1、要提供清洁合格的认证文件,避免用不清洁或破损的文件,避免使用过期的原产地证,出具的CI要正规,CI纸太薄的要粘贴一张白纸。

1, om te zorgen voor een schoon certificaat document, vermijd het gebruik van onzuivere of beschadigde documenten, vermijd het gebruik van een verlopen certificaat van oorsprong, afgegeven CI regelmatig, CI papier te dun om een wit vel te plakken.

2、认证文件须有公司章和贸促会认证章(及签名),避免印章漏盖、反盖或多盖以及印章不清,文件附页应粘连在正页上.并在交接处加盖贸促会骑缝章。

2. Certificeringsdocumenten moeten een bedrijfstempel en een TDC certificeringsstempel (en handtekening) hebben, om te voorkomen dat de verzegeling lekt, tegengedrukt of meervoudig gestempeld wordt en dat de verzegeling niet duidelijk is, en de bijgesloten pagina's van het document moeten aan de voorzijde worden geplakt. Op de plaats van de oversteek wordt een zegel van de handel aangebracht.

3、由商检局出具的文件上不能再加盖贸促会认证章,否则将视为无效。

3. Een certificaat van de TDC kan niet meer worden aangebracht op een door het handelsregister afgegeven document, anders wordt het als ongeldig beschouwd.

4、要详填代办申请领事认证申请表中各栏目(有固定格式,与我索取),尤其是申请单位、地址、语种、邮编、电话、传真及经办人、使用国别、送往国别、送往使馆及文件名称、份数及编号也需填写清楚。文件份数控页计算,如需认证产地证一正二副,应写3份。

Voor het invullen van de afd. Aanvraag voor consulaire accreditatie de kolommen in het aanvraagformulier (in een vast formaat, met mij op te vragen), in het bijzonder de eenheid van toepassing, adres, taal, postcode, telefoon, fax en organisator, gebruik van het land, het land van verzending, naar de ambassade en de naam van het document, aantal exemplaren en nummers moet ook duidelijk worden ingevuld. Voor de berekening van de cnc-pagina's van het document moet in drie exemplaren een certificaat van oorsprong worden opgesteld.

返回时间可署具体日期或>尽快字样。一个单位申请送办二个以上使馆,每个使馆写一张申请表。

De retourtijd kan worden aangegeven met een specifieke datum of > asap. Een eenheid aanvraag wordt verzonden naar meer dan twee ambassades, elke ambassade schrijft een aanvraagformulier.

越南.jpg

免责声明:
本网站信息由网站用户提供,其内容和图片的真实性、合法性、版权由信息提供者负责,最终以政府部门登记备案的信息为准。本网站信息凡涉及面积单位均为建筑面积,本网站不声明或保证内容之正确性和可靠性,租赁或购买该物业时,请谨慎核查。
郑重提示:
请您在签订合同之前,切勿支付任何形式的费用,以免上当受骗。
咨询热线:134-1874-5414 公司邮箱:505857069@qq.com
微信小程序
官方公众号