发布时间:2021-10-27 21:38:19

CE证书要厄瓜多尔ecuador使馆认证

价格  ¥448.00起

CE证书要厄瓜多尔ecuador使馆认证

需要清晰的扫描件一份

营业执照副本一份

厄瓜多尔.jpgce认证和ccc认证的区别∶

1、ce采用ISO9000(EN19000)族体系标准进行工厂检查,我国的3C认证是根据我国自己的认证特点,以ISO9000族标准为主要依据,制定了《工厂质量保证能力的要求》,工厂审查的内容是以工厂质量保证能力审查和产品一致性检查为主。

Het verschil tussen ce en CCC certificatie:

1, ce gebruikt ISO9000 (EN19000) familie systeem standaard voor plant inspectie, de 3C certificering in ons land is gebaseerd op onze eigen certificeringskenmerken, gebaseerd op ISO9000 familie standaard als de belangrijkste basis, de eis van de fabriek kwaliteit garantie vermogen is geformuleerd. Plant review is gebaseerd op de fabriek kwaliteit garantie vermogen beoordeling en product conformiteit controle.

2、同一种产品执行的标准不同,3C认证依据的国家标准是国家强制执行的,而ce认证依据的欧洲标准属于非强制性的,它们应保留自愿性标准的地位,但国家主管当局必须同时承认,对按照协调标准(或暂时按照成员国国家标准)生产的产品应符合指令所规定的"基本要求"(这表明制造商可以选择不按协调标准生产,但在此种情况下,制造商必须证明其产品符合指令的"基本要求")。

2. Voor hetzelfde product gelden verschillende normen. De nationale normen op basis waarvan de certificering van 3C is gebaseerd, zijn nationaal afdwingbaar, terwijl de europese normen op basis waarvan de ce-certificering is gebaseerd, niet verplicht zijn en de status van vrijwillige normen moeten behouden, maar de bevoegde nationale autoriteiten moeten tegelijkertijd erkennen dat Voor produkten die overeenkomstig de geharmoniseerde normen zijn vervaardigd (of die voorlopig in overeenstemming zijn met de nationale normen van de lid-staten) moeten de "essentiele eisen" van de richtlijn in acht worden genomen (dit betekent dat de fabrikant ervoor kan kiezen niet volgens de geharmoniseerde normen te produceren, maar in dat geval moet de fabrikant aantonen dat zijn produkten aan de "essentiele eisen" van de richtlijn voldoen).

3、ce认证没有产品目录,范围只以电压范围来限定,而3C认证的适用范围主要以功率来限定,而且有详细的产品目录。

3. Ce certificatie heeft geen productcatalogus, het bereik wordt alleen beperkt door het spanningsbereik, terwijl het toepassingsgebied van de 3C certificatie voornamelijk wordt beperkt door het vermogen en er is een gedetailleerde productcatalogus.


免责声明:
本网站信息由网站用户提供,其内容和图片的真实性、合法性、版权由信息提供者负责,最终以政府部门登记备案的信息为准。本网站信息凡涉及面积单位均为建筑面积,本网站不声明或保证内容之正确性和可靠性,租赁或购买该物业时,请谨慎核查。
郑重提示:
请您在签订合同之前,切勿支付任何形式的费用,以免上当受骗。
咨询热线:134-1874-5414 公司邮箱:505857069@qq.com
微信小程序
官方公众号