发布时间:2021-11-09 22:09:58

也门出口销售证明驻华使馆认证(tianjing)

价格  ¥472.00起

也门出口销售证明驻华使馆认证(tianjing)

大使馆认证出单时间是8-10个工作日左右

大使馆认证的地点是(北京 广州 重庆 深圳  上海)等地方领事!




也门驻华使馆认证一般需要7个工作日左右,民事材料和商业材料领馆收费不同。

Certificering door een jemenitische ambassade in china duurt over het algemeen ongeveer 7 werkdagen, met verschillende tarieven voor civiele en commerciele materialen.

1、涉及食品和药品(人用及兽药)出口的产地证、发票等文书的认证,须同时认证由地方出入境检验检疫部门出具的健康证明书,其中药品类文件还须提供GMP证书。 

1. De certificering van instrumenten zoals certificaten van oorsprong, facturen, enz. Betreffende de uitvoer van levensmiddelen en geneesmiddelen (voor menselijk en diergeneeskundig gebruik) moet vergezeld gaan van de certificering van een gezondheidscertificaat dat is afgegeven door de plaatselijke inspectie en quarantaine van vertrek en vertrek, waarin de farmaceutische documenten ook een gmp-certificaat bevatten.

2、有关化学制品(含农药)出口文书的认证,须同时认证由农业部农药检定所出具的证书。 

2. De certificering van de instrumenten voor de uitvoer van chemische producten (met pesticiden) moet vergezeld gaan van een certificaat dat is afgegeven door de pesticideninspectie van het ministerie van landbouw.

3、认证涉及军品的文书,必须附有也门外交部的批文。

3. Documenten die betrekking hebben op militaire goederen moeten vergezeld gaan van de goedkeuring van het ministerie van buitenlandse zaken van jemen.

 4、本国籍学生的毕业证、学位证及成绩单需自送使馆文化处。

4. Diploma's, diploma's en transcripten van studenten van hun nationaliteit moeten zelf worden verzonden naar de ambassade culturele afdeling.


免责声明:
本网站信息由网站用户提供,其内容和图片的真实性、合法性、版权由信息提供者负责,最终以政府部门登记备案的信息为准。本网站信息凡涉及面积单位均为建筑面积,本网站不声明或保证内容之正确性和可靠性,租赁或购买该物业时,请谨慎核查。
郑重提示:
请您在签订合同之前,切勿支付任何形式的费用,以免上当受骗。
咨询热线:134-1874-5414 公司邮箱:505857069@qq.com
微信小程序
官方公众号