发布时间:2021-11-09 22:18:51

协议书越南领事合法化(in beijing)

价格  ¥442.00起

协议书越南领事合法化(in beijing)

大使馆认证出单时间是8-10个工作日左右

大使馆认证的地点是(北京 广州 重庆 深圳  上海)等地方领事!

越南.jpg

现如今很多都听过公证认证,但非常了解公证认证的人则占极少数,所以很多人就会问这两者有什么区别,是否一样,那公证认证之间到底有无区别呢?都有哪些? 公证认证之间有区别吗?

Tegenwoordig horen veel mensen over notariele certificering, maar mensen die notariele certificering goed kennen zijn in de minderheid, dus veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen de twee en of het hetzelfde is. Is er eigenlijk geen verschil tussen notariele certificering? Wat is er allemaal? Is er een verschil tussen notariele attesten?

什么是公证?公证是公证机构根据自然人、法人或者其他组织的申请,依照法定程序对民事法律行为、有法律意义的事实和文书的真实性、合法性予以证明的活动。Wat is een notariele akte? Een notariele akte is een handeling waarbij een notariele instelling, op verzoek van een natuurlijke persoon, een rechtspersoon of een andere organisatie, de authenticiteit en de wettigheid van een handeling van burgerlijk recht, feiten en rechtsakte aantoont.

什么是认证?认证也叫领事认证,是指一国的外交、领事机关在公证文书上证明公证机关或认证机关的最后一个签字和印章属实。办理领事认证的目的是使一国出具的公证文书能为另一国有关当局所承认,不致因怀疑文件上的签名或印章是否属实而影响文书的域外法律效力。领事认证通常只确认公证员、公证机关、负责认证官员及机关的签字和盖章属实,不涉及公证内容本身。Wat is certificering? Certificering, ook wel consulaire certificering genoemd, betekent dat de diplomatieke en consulaire autoriteiten van een land op een notariele akte bevestigen dat de laatste handtekening en zegel van de notariele of certificerende autoriteit waar is. Het doel van de consulaire certificering is ervoor te zorgen dat een notariele akte die in een land is afgegeven, kan worden erkend door de bevoegde autoriteiten van een ander land, zonder dat de extraterritoriale rechtsgevolgen van de akte worden aangetast door twijfel over de echtheid van de handtekening of zegel op het document. De consulaire certificering bevestigt in de regel alleen dat de handtekening en het stempel van de notaris, de notaris, de verantwoordelijke voor de certificatie en de autoriteit waar zijn en heeft geen betrekking op de notariele inhoud zelf.


免责声明:
本网站信息由网站用户提供,其内容和图片的真实性、合法性、版权由信息提供者负责,最终以政府部门登记备案的信息为准。本网站信息凡涉及面积单位均为建筑面积,本网站不声明或保证内容之正确性和可靠性,租赁或购买该物业时,请谨慎核查。
郑重提示:
请您在签订合同之前,切勿支付任何形式的费用,以免上当受骗。
咨询热线:134-1874-5414 公司邮箱:505857069@qq.com
微信小程序
官方公众号