发布时间:2021-11-22 20:58:38

敦煌、使馆认证印尼领事加签委托书

价格  ¥2589.00起

敦煌、使馆认证印尼领事加签委托书

需要营业执照副本一份(拍照和清晰地扫描都可以)

需要9个工作日左右出单

出单的地点是:上海 北京  广州 

智利 - 副本.jpg

Op 29 mei heeft de commissie een strategische samenwerkingsovereenkomst gesloten met guilin bank ag en een speciaal programma voor financiele diensten opgezet. Guilin heeft zich ertoe verbonden dat guilin een korting van 2 procentpunten op de jaarlijkse rente van de lening zal krijgen om bedrijven van goede kwaliteit te helpen weer aan het werk te gaan.


"Nadat we eind mei hadden gehoord van de dienst 'TDC', hadden we in eerste instantie contact opgenomen met de beurs van de stad guilin waar we ons hadden gevestigd om meer te weten te komen over de specifieke inhoud van 'TDC'. Met de hulp van de guilin city trade association hebben we een aanvraag ingediend bij de guilin bank. De verwachting is dat het geld binnen deze week kan worden vrijgegeven."


Het betrokken hoofd van de guilin international wire and cable group vertelde verslaggevers dat de 'TDC' naast de gunstige tarieven ook sneller uitgaf dan de gewone lening. "Voor gewone financiele diensten duurt het ongeveer drie weken tussen aanvraag en uitgifte van geld, en 'TDC' duurt slechts twee weken.


免责声明:
本网站信息由网站用户提供,其内容和图片的真实性、合法性、版权由信息提供者负责,最终以政府部门登记备案的信息为准。本网站信息凡涉及面积单位均为建筑面积,本网站不声明或保证内容之正确性和可靠性,租赁或购买该物业时,请谨慎核查。
郑重提示:
请您在签订合同之前,切勿支付任何形式的费用,以免上当受骗。
咨询热线:134-1874-5414 公司邮箱:505857069@qq.com
微信小程序
官方公众号